Sluit dit venster

Parkeren Vliegveld Eelde

Parkeren: vliegveld Eelde

Vanaf het Groningse vliegveld, ook wel Groningen Airport Eelde genoemd, vliegt u naar tal van Europese bestemmingen. Dat maakt dit vliegveld een goed alternatief voor verder weg gelegen luchthavens zoals Schiphol en Eindhoven. De autorit is immers korter en u kunt de auto dichtbij de terminal parkeren. Daarbij is het prettig om te weten dat parkeren bij vliegveldEelde goedkoper is dan bij welk andere Nederlandse vliegveld dan ook.

Duur: op loopafstand

Vlak naast de terminal vindt u de parkeerplaatsen die in beheer van de luchthaven zelf zijn. Vooraf reserveren is niet mogelijk, maar er is doorgaans plek. P2 en P4 zijn de aangewezen terreinen voor lang parkeren, met een prijs van momenteel € 50,00 voor een week. Dit mag misschien redelijk klinken, maar u kunt heel wat geld besparen door voor een onafhankelijk parkeerbedrijf te kiezen. Hieronder geven wij daar meer informatie over.

Goedkoop: shuttle-service

Op 750 meter van de vertrekhal ligt een privé-terrein dat wordt beheerd door Parkeren Vliegveld Eelde (PVE). Deze afstand is geen enkel probleem, want na het parkeren wordt u met een shuttle-service naar de terminal gebracht. Er bestaat zelfs een valet-service, waarbij u oprijdt tot de vertrekhal en uw autosleutels aan een medewerker van Parkeren Vliegveld Eelde geeft, die uw auto vervolgens op het terrein zet. Normaalgesproken betaalt u flink voor die extra service, maar bij deze parkeeraanbieder kost de valet-service slechts € 10,00.

O ja, de tarieven? Bij Parkeren Vliegveld Eelde betaalt u slechts € 5,00 per dag, met een maximumtarief van € 40,00. Ook als u de auto een maand laat staan, betaalt u nooit meer dan € 40,00. Handig om te weten is dat PVE tegen gunstige tarieven uw auto ook kan wassen en/of stofzuigen.

Om te profiteren van de lage prijzen en de vijfsterren-service van Parkeren Vliegveld Eelde, dient u vooraf te reserveren. Dat kan gewoon door de link op deze pagina te volgen. PVE accepteert allerlei betaalwijzen: een bankoverschrijving via iDEAL, een betaling met uw pinpas of een contante betaling.

Top 1 parkeeraanbieders

Parkeren Vliegveld Eelde

http://www.pve.nl
  • Gratis shuttle service
  • 24/7 bereikbaar
  • €5 p/d Tot max €40
  • Cameratoezicht
  • Valet service
  • Mogelijkheid PIN betalen
  • Gratis annuleren
  • Wasservice
Meer info »

Afstand van de luchthaven: 2 minuten

v.a. €5,00